CHP'li Başkan AK Parti'ye geçti

Afyonkahisar'da seçim çalışmalarını sürdüren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Sinanpaşa İlçesi'ne bağlı Kırka Beldesi'ni ziyaret etti. Partisinin belde teşkilatını da ziyaret eden Bakan Eroğlu, burada geçen Salı günü CHP'den AK Parti'ye geçen Yaylabağ

CHP'li Başkan AK Parti'ye geçti

Afyonkahisar'da seçim çalışmalarını sürdüren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Sinanpaşa İlçesi'ne bağlı Kırka Beldesi'ni ziyaret etti. Partisinin belde teşkilatını da ziyaret eden Bakan Eroğlu, burada geçen Salı günü CHP'den AK Parti'ye geçen Yaylabağı Belde Belediye Başkanı Ahmet Kesgin'den sonra Kırka Belde Belediye Başkanı CHP'li Zekeriye Uygan'a da parti rozeti taktı.

DİĞER ÜYELERDE AK PARTİ DEDİ
Başkan Uygan ile birlikte CHP'li 5 belediye meclis üyesi ve 2 yedek üye de CHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçti. Rozet takma töreninde konuşan Bakan Eroğlu, "Tahmin ediyorum ki belediye başkanımız, CHP'nin üst yönetimi ile kendisinin irtibatının olmadığını anladı ve bu yüzden tercihini AK Parti'den yana kullandı" dedi.

Konuşmasında MHP'ye de yüklenen Bakan Eroğlu, MHP'yi milliyetçilik üzerinden eleştirdi. Asıl milliyetçi partinin AK Parti olduğunu savunan Bakan Eroğlu, "Milliyetçi olmak uzaya Göktürk Uydusu'nu fırlatmaktır. Milliyetçi olmak 'Atak' helikopterini yapmaktır. Milliyetçi olmak insansız uçağı yapmaktır. Milli tankı, tüfeği yapmaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset