CHP yönetiminde şok!

CHP Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevden alındı. Bir süredir Genel Başkan Yardımcısı Sena Kaleli ile mücadelesini sürdüren İl Başkanı Gürhan Akdoğan, genel merkez tarafından görevden alındı. 2007 yılında CHP

CHP yönetiminde şok!

CHP Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevden alındı.

Bir süredir Genel Başkan Yardımcısı Sena Kaleli ile mücadelesini sürdüren İl Başkanı Gürhan Akdoğan, genel merkez tarafından görevden alındı. 2007 yılında CHP İl Başkanlığı görevine getirilen, 2 kez seçim kazanan Akdoğan, bir konu hakkında savunması alınmak üzere bugün Ankara'ya çağrılmıştı. Burada alınan karar kendisine tebliğ edildi.

Akdoğan'ın yerine 1980 öncesi CHP Bursa İl Başkanı olarak görev yapan, son süreçte de milletvekili aday adayı olan Erhan Sevimli getirildi. Sevimli'nin bizzat Kemal Kılıçdağorlu tarafından aranarak bu göreve getirildiğinin bildirildiği öğrenildi. Aday listeleri sebebiyle huzursuzluk yaşayan CHP Bursa teşkilatı, seçim heyecanını bir türlü yakalayamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset