CHP Trabzon yeni İl Başkanı Bak’tan ilk sözler! "Bu bir yarış değildi"

CHP Trabzon yeni İl Başkanı Mustafa Bak, seçilmesinin ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.

CHP Trabzon yeni İl Başkanı Bak’tan ilk sözler! "Bu bir yarış değildi"

CHP Trabzon’da 38. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen kongrede aldığı toplamda 210 ile Mustafa Bak, CHP’nin yeni Trabzon İl Başkanı oldu.

Bak, kazanmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Bak, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Bugün burada çok güzel bir kongre gerçekleştirdik. Benden hariç arkadaşlarla birlikte yarıştık. Bu bir yarış değildi. Kimlerin yol haritasını çizeceği, kimler beraber nasıl işler yapacağımızı, partimizi iktidara taşıyacak hizmetleri nasıl gerçekleştireceğimizi belirlemek için burada bulunduk.

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Şunu belirtmek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman iktidar olmak zorundadır. Olacaktır. Hiçbir yol arkadaşım dışarıda kalmamak koşuluyla, önümüzdeki yerel seçimlerde partimizi iktidar yapacağız.

Hiç kimseyi dışarıda bırakmadan, hep beraber yol yürüyeceğiz. Kucaklaşacağız. Omuz omuza olacağız ve başaracağız. Gelecek nesillere sözümüz var. Birlikte yöneteceğiz

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler