CHP Rize'de adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 7 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi Rize milletvekili adaylarını tanıttı. Merkez ilçe başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan milletvekili adayı Kenan Bıyık, CHP olarak Türkiye'ye yeni bir umut olmak için yo

CHP Rize'de adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 7 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi Rize milletvekili adaylarını tanıttı. 

Merkez ilçe başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan milletvekili adayı Kenan Bıyık, CHP olarak Türkiye'ye yeni bir umut olmak için yola çıktıklarını söyledi. 

Adaylığının dün akşam netleştiğini ifade eden Bıyık, "Rize'nin milletvekili olarak Rize'ye hizmet ederim. Partili ve partisiz Rize'de yaşayan bütün insanlara hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Geçmişte bir izimiz ve geleceğe ait bir sözümüz var. Geçmişte herkes bizi tanır. Bizi tanıyanlar bilir. Bizim yapamayacağımız hiç bir işin sözünü vermedik. Rize'de yeniden insanların yüzünün gülmesi adına bu göreve talip oldum. Allah bana bunu nasip ederse ben de Rizeme hizmet ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset