CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman yeniden aday

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman yeniden adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde devam eden kongreler sürecinde Trabzon’da da ilçe kongreleri yapılmaya devam ediyor.

2 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan CHP Ortahisar İlçe Kongresi öncesinde Başkan Fatih Suat Oyman’ın aday olup olmayacağı merak konusu olmuştu.

chp-ortahisar-ilce-baskani-fatih-suat-oyman-yeniden-aday.jpg

Oyman, yaptığı açıklama ile CHP Ortahisar İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğunu belirtti.

Fatih Suat Oyman, “Kongrelerin ardından 5 ay gibi kısa süre sonra gerçekleşecek yerel seçim sürecini en verimli şekilde yürütmek, dayanışmayı sürdürmek ve hep birlikte hedefe ulaşmak adına kongre üyelerimizin takdiriyle ilçe başkanlığı yolunda ilerlemek istiyoruz. Net olarak İlçe Başkan adayıyım” dedi.

Fatih Suat Oyman yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“2020 yılının ocak ayında gerçekleştirdiğimiz olağan kongrenin ardından tam 42 ay geçti. Kongre takviminin açıklanmasıyla birlikte 2 Eylül tarihinde gerçekleşecek Ortahisar İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresine hazırlık yapıyoruz. Öncelikle yaklaşan kongremizin ve diğer ilçelerimizde gerçekleşen kongrelerin partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Bizlere sorumluluk verilen bu dönem, kalıpların dışına çıkarak sadece bir şeyler anlatmaya değil dinlemeye de özen gösterdik; mahallelerimizin sorunlarına ve taleplerine kulak verdik. Ortahisar’ın sesini yerel ve ulusal basına taşıdık. Şehrimizde ortak akıl işletilmesini savunarak kentin tüm dinamikleriyle iletişim içerisindeyiz. Birbirinden kıymetli teveccühlerinize teşekkür ediyoruz. Örgütsel olarak hazırladığımız raporlar ve verilerle birlikte üyelerimize ve halkımıza hizmet etmek için tüm heyecan ve gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. ‘Ortahisar’ın en güçlü sesi Cumhuriyet Halk Partisi’ sloganıyla başladığımız bu yolda Ortahisar’ın geleceğine imza atmak için kolları çoktan sıvadık.

Geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleşen genel seçimlerinde hedeflediğimiz sonucu alamadık. Oluşan koşulların hepimizi nasıl etkilediğini biliyoruz; eksikleriyle ve gerçekleriyle sokaklara kulak veriyoruz. Örgütlerimiz moralini, seçmenlerimiz umudunu yitirmemelidir. Bildiğimiz bir şey var ki yakın bir zamanda 100. kuruluş yıldönümünü kutlayacağımız Cumhuriyet Halk Partisi her daim bu ülkenin umududur; çünkü tüm umutsuzluğa rağmen cesareti ve inancıyla bir milleti ayağa kaldıran Mustafa Kemal Atatürk’ün temel ilkelerine dayanır.

Partimizin değişmeyecek tek gerçeği olan ilkelerimize sarılarak ayağa kalkıyoruz arkadaşlar, yenileneceğiz, güçlü olacağız, dik duracağız, inadımızla mücadeleye devam edeceğiz.
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Trabzon’un, Trabzon için ise Ortahisar’ın ne demek olduğunu iyi biliyoruz. Ortahisar’ın her mahallesini adım adım biliyoruz. Kongrelerin ardından 5 ay gibi kısa süre sonra gerçekleşecek yerel seçim sürecini en verimli şekilde yürütmek, dayanışmayı sürdürmek ve hep birlikte hedefe ulaşmak adına kongre üyelerimizin takdiriyle ilçe başkanlığı yolunda ilerlemek istiyoruz. Net olarak İlçe Başkan adayıyım.

Ortahisar’ın geleceğine en güçlü şekilde karar vermek için herkesi beraber yürümeye davet ediyorum. Ortahisar için var bir hayalimiz… Umudumuz var, inancımız var, Ortahisar’ın yarınında biz varız.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler