Bulut Akçaabat için çalışıyor

Akçaabat, Saray Restaurantta düzenlenen kahvaltıya çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.Bulut, Akçaabat’a aday olması durumunda hayata geçireceği projeleri anlatarak, Akçaabat’ın her yönüyle değişim ve dönüşüm yaşayacağını söyledi.Güler yüzlü hizmet anlayı

Bulut Akçaabat için çalışıyor

Akçaabat, Saray Restaurantta düzenlenen kahvaltıya çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Bulut, Akçaabat’a aday olması durumunda hayata geçireceği projeleri anlatarak, Akçaabat’ın her yönüyle değişim ve dönüşüm yaşayacağını söyledi.

Güler yüzlü hizmet anlayışını benimsediğini ifade eden Bulut, “Hizmet için vatandaşın ayağına gideceğiz. Vatandaşımızı belediye hizmetlerine kolay ulaşarak, iş ve işlemlerini kısa sürede yapacak. Gerekirse çizmeyi ayağımıza giyip dağ bayır gezeceğiz. Bu belediye başkanının görevidir, gitmeyen olursa da belediyeden gidecek” dedi.

musa-bulut.jpg

Bulut, Akçaabat’ın içinden gelen birisi olduğunu ifade ederek, “Ben hala daha Akçaabat’ta oturuyorum. SGK’ya il müdürü oldum, lojmanı, evi olmayanlara verdim ben Akçaabat’ta oturuyorum. Akçaabat’ta dolaşıyorum. Akçaabat’ın esnafından alışveriş yapıyorum. Şimdi de Akçaabat’a daha çok hizmet etmek istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset