"Bu milletin helal oylarıyla seçilmiş ilk cumhurbaşkanına..."

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Onlar (muhalefet) kendi bildiklerini yapsınlar, biz bu milletin helal oylarıyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımıza, bu devletin bu milletin en üst makamında olan kişiye sahip çıkarız" dedi.Gençlik ve Spor Bakanı Aki

"Bu milletin helal oylarıyla seçilmiş ilk cumhurbaşkanına..."

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Onlar (muhalefet) kendi bildiklerini yapsınlar, biz bu milletin helal oylarıyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımıza, bu devletin bu milletin en üst makamında olan kişiye sahip çıkarız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un Bafra ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Bafra Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda konuşan Bakan Kılıç isim vermeden eleştirilerde bulunarak, "Ben hiç muhatap almadığım ve almayacağım, Bafra'da konuşan eden birileri var. Muhatap almayacağım, bir tek cümlesiyle onu muhatap alacağım. Benim rahmetli büyük babamın adını ağzına almadan önce aynaya bakacaksın, ağzını çalkalayacaksın, ondan sonra konuşacaksın. Bunu da söylüyorum birkaç zamandır içimde taşıyorum artık yeter. Çünkü biz burada siyaseti edebiyle, ahlakıyla yapıyoruz. Samsun'da siyasetin bir seviyesi var, bu seviyeyi de bozmaya hiç kimsenin hakkı yok, buna da müsaade etmeyiz. Bu kadarını da söylemiş oluyum. Gereken cevabını aldı diye düşünüyorum. Ha muhatap da almıyorum onu da söyleyeyim. Ne söyledikleri bizi ilgilendirmiyor. O konuşup dursun biz işimize bakalım. Yapacak işimiz var onlar konuşsunlar" ifadelerini kullandı.

Bafra'daki vatandaşların kendilerine sahip çıkacağına inandığını belirten Kılıç, şöyle konuştu:

"Genel Başkanımız Başbakanımız Samsun'dan başlattı mitingini. Ona sahip çıkacağınıza inanıyorum. Seçilmiş Cumhurbaşkanımız, kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacağınıza inanıyorum. Bunu söyledim ya diyecekler ki "parti giriyor seçime sayın cumhurbaşkanımız girmiyor." Onlar, muhalif olanlar doğru ama biz bu devlete, bu millete hizmet etmiş kurucu genel başkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan'a da sonuna kadar sahip çıkarız hiç kusura bakmasınlar. Onlar kendi bildiklerini yapsınlar biz bu milletin helal oylarıyla seçiliş ilk Cumhurbaşkanımıza bu devletin bu milletin en üst makamında olan kişiye sahip çıkarız."

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve muhtarlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset