Bozdağ'dan flaş ÖYM açıklaması!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TMK ve Özel Yetkili Mahkemelerle ilgili düzenlemenin TBMM'ye "hükümet tasarısı" şeklinde değil "teklif" olarak sunulacağını bildirdi."ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI"Bozdağ, TBMM'deki çalışmalarını tamamlayıp Meclis'ten ayrılırken gazete

Bozdağ'dan flaş ÖYM açıklaması!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TMK ve Özel Yetkili Mahkemelerle ilgili düzenlemenin TBMM'ye "hükümet tasarısı" şeklinde değil "teklif" olarak sunulacağını bildirdi.

"ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI"

Bozdağ, TBMM'deki çalışmalarını tamamlayıp Meclis'ten ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Terörle Mücadele Kanunu ile Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasına ilişkin geçici maddeyle ilgili yapılacak değişikliklerin yasa teklifi olarak sunulacağını belirterek, "Bu konularla ilgili çalışmalarımız tamamlandı. En kısa sürede Meclis Başkanlığı'na sunulacak" dedi.

DEMOKRATİKLEŞME PAKETİNE EKLENECEK

Bu arada metnin "teklif" biçiminde getirilmesine, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AK Partili hukukçu milletvekillerinin TBMM Ak Parti grubunda söz konusu düzenleme üzerinde yaklaşık iki saat çalıştıktan sonra karar verildiği öğrenildi. Düzenlemenin Anayasa Komisyonu'nda çalışmaları devam eden alt komisyondaki demokratikleşme paketine ekleneceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset