Bayraktar yatırımları anlattı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’u marka kent yaparak yatırımları kente akıtacaklarını söyledi.Trabzon’un ilçe, belde ve köylerini adım adım gezen Bayraktar, Gürbulak, Çukurçayır ve Akyazı Beldeleri’ni zi

Bayraktar yatırımları anlattı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’u marka kent yaparak yatırımları kente akıtacaklarını söyledi.

Trabzon’un ilçe, belde ve köylerini adım adım gezen Bayraktar, Gürbulak, Çukurçayır ve Akyazı Beldeleri’ni ziyaret etti. Bayraktar, ilk olarak milletvekili adayları Aydın Bıyıklıoğlu, Salih Cora ve İl Başkanı Adnan Günnar ile birlikte Gürbulak Beldesi’ne ziyarette bulundu. Sonrasında ise Çukurçayır ve Akyazı beldelerine gitti.

Akyazı Beldesi’nde düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlara hitap eden Bayraktar, Trabzon’u marka kent yapacaklarını yineledi. Akyazı’nın sorunlarını bildiğini ifade eden Bayraktar, “Beldenin yol sorunu var. Yolu en kısa zamanda yapacağız. Okul meselesini daha önceden de görüştük, güzel bir okul yapılacak. Balıkçı barınakları için de onlara sağlıklı bir yer bulabilmek için yasal çerçevede çalışma yapıyoruz. Kültür Merkezi istiyorsunuz. Akyazı Beldesi’ne mutlaka Kültür Merkezi’ni kazandıracağız. Bu konuda söz veriyorum” diye konuştu.

Trabzon’u marka kent yaparak yatırımları kente akıtacaklarını kaydeden Bayraktar, “Buradan bir milletvekili de gitse, 6 milletvekilimiz de gitse biz kendimizi parçalayacağız.

Fakat biz 6 arkadaş ile güçlü bir şekilde Ankara’ya gidelim. Trabzon marka kent yanında parlayan bir yıldız olacak. Trabzon’un limanı büyük lojistik bir liman olacak, demir yoluna mutlaka başlayacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler