Başbakan Erdoğan o illeri istedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'daki AK Parti il ve ilçe başkanları toplantısında konuştu. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye için artık son derece kritik, son derece önemli bir evreye girmiş durumdayız. Öncelikl

Başbakan Erdoğan o illeri istedi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'daki AK Parti il ve ilçe başkanları toplantısında konuştu.
 
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye için artık son derece kritik, son derece önemli bir evreye girmiş durumdayız. Öncelikle, 2014 yılı, Türkiye için kritik sonuçların alınacağı seçim yılı olacak. İlk olarak, mart ayında inşallah mahalli seçimler gerçekleşecek. Yıl ortasında, Anayasamıza göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılması gerekiyor. Yine bu süreçte, yeni Anayasa çalışmalarının inşallah tamamlanmasıyla, bir halkoylaması da gündeme gelebilecek" dedi.
 
Erdoğan konuşmasında şunları söyledi: "Yerel seçimlerde 30 büyükşehir belediyesinin çoğunluğunu almamız gerekir. Bu konuda kararlı olmalıyız. Ve bizim Türkiye'deki istikarar çizgimizin farklı esmesi lazım. Bunun için de il ve ilçe başkanlarımız bu işin lokomotifidir."
 
Başbakan  Erdoğan, "Denizin dibinden 3-5 tane çanak çömlek bulunmuş, çatal kaşık bulunmuş, bunları koruyorsun ama Taksim Meydanı'ndaki devasa kışla, gayet güzel mimari estetiği hepsi güzel ve bunu korumuyorsun. Bu, ideoloji değil de nedir?"dedi.
 
Başbakan Erdoğan, "10 yıldır birileri, Türkiye'nin bölündüğünü, bölüneceğini, parçalandığını, parçalanacağını, Cumhuriyetin temellerinin sarsıldığını, sarsılacağını adeta bir papağan gibi sürekli dile getiriyorlar. Onlar ne dediyse tersi oldu. Onlar neden korktularsa tam tersi gerçekleşti. Onlar her zaman ama her zaman kaybetti. Bu 10 yılı aşkın süre içinde millet her zaman kazandı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset