Bahçeli'den şiddete rakamlı çözüm

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter'da 290 bini aşan takipçisi ile artan şiddet olaylarıyla ilgili görüşlerini paylaştı.Şiddet kötümserliktir, acziyettir ve hoşgörüsüzlüğün diyalog ve şefkate darbe vurması olduğunu söyleyen Bahçeli; ''Ben diyorumki,

Bahçeli'den şiddete rakamlı çözüm

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter'da 290 bini aşan takipçisi ile artan şiddet olaylarıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Şiddet kötümserliktir, acziyettir ve hoşgörüsüzlüğün diyalog ve şefkate darbe vurması olduğunu söyleyen Bahçeli; ''Ben diyorumki, kızgınlıklar 12 saati, öfkeler 24 saati, küskünlükler de 48 saati aşmasın. Peki, siz ne düşünüyorsunuz?"

"Değerli takipçilerim, sizlerle, şahsımı fazlasıyla düşündüren ve kaygılandıran bir konuyu paylaşmak istiyorum" diyerek söze giren Bahçeli'nin, "Peki siz ne düşünüyorsunuz?" diye tamamladığı mesajları özetle şöyle:

- Okulda, hastanede, işyerinde, caddede, evde, kısaca her yerde ihtilaf ve ikilikler huzurumuza kastediyor. Gün geçmiyor ki, bir kadınımız cinayete veya vahşi saldırıya kurban gitmesin. Üzülerek görüyorumki, doktorlarımıza, öğretmenlerimize canice kıyılıyor, gözünü kan bürümüş ilkel ve iğrenç yüzler durmadan kan döküyor.

- Ailenin korunması ve kadına şiddetin önlenmesine dair kanunun caydırıcı olmadığı ve acımasızlıkları önleyemediği görülüyor. Gerekçesi ne olursa olsun, bu rezil ve insanlıkla zerre kadar bağdaşmayan saldırıları kınıyorum.

- Şiddet aklın durması, kalbin lekelenmesi, duygunun körleşmesi vemerhametin iflas etmesi anlamına gelmektedir. Şiddet kötümserliktir, acziyettir ve hoşgörüsüzlüğün diyalog ve şefkate darbe vurmasıdır.

'NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?'
- Ve şüphesiz biraz sağduyu, biraz soğukkanlılık, biraz sabır ve olgunlukla üzerimizdeki sinir ve gerilim atmosferini tersine çevirebiliriz. Ben diyorumki, kızgınlıklar 12 saati, öfkeler 24 saati, küskünlükler de 48 saati aşmasın. Peki, siz ne düşünüyorsunuz?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset