Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na sahip çıktı

Olayları provakasyon olarak değerlendirdi

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na sahip çıktı
MHP lideri Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehit cenazelerinde protesto edilmesine tepki gösterdi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu’na yönelik protestoları ‘provokasyon’ olarak yorumlayarak, “AKP bu taşkınlıklara prim vermiştir. Türkiye’de cami avlusunda kavga edilirse, namaz kılmayanlara hayvan denilirse birlikte ve kardeşçe nasıl yaşayacağız. Mermi kovanı atmak planlı, organize ve siyasi bir hamledir. Fitneye çanak tutmak PKK’ya hizmettir” dedi.

“PKK’ya göz kırpan ülkelerin terörden şikayet etmesi ikircikli bir sızlanmadır” diye devam eden Devlet Bahçeli, “Orlando katliamının Ortadoğu’da yeni saldırıların bahanesi olmasından çok, ABD için özeleştiri olmasını temenni etmesini sağlamalıdır. Terör ateşi yandıkça dünya emniyetli olmayacaktır. ABD’nin terörle arasına mesafe koyması, bölgesel ve küresel istikrara hizmet edecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset