Ayşe Sula Köseoğlu takipçileriyle buluştu

AK Parti MKYK Üyesi Köseoğlu, sosyal medyadaki takipçilerini Ankara’da ağırladı.

Ayşe Sula Köseoğlu takipçileriyle buluştu

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili. Ayşe Sula Köseoğlu, 2. sosyal medya buluşmasında kura sonucu belirlenen 10 takipçisini Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ağırladı. Takipçilerini Başbakan Binali Yıldırım’la da buluşturan Köseoğlu, çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek, sosyal medya takipçilerine güzel bir gün yaşattı.

7 Haziran 2015 seçimleri öncesi milletvekili adayı iken 16 Mayıs 2015 tarihinde Türkiye’de bir ilke imza atarak 1. Sosyal Medya Buluşması’nı gerçekleştiren Köseoğlu, 1 Kasım 2015 genel seçimleri öncesi de milletvekili iken 25 Ekim 2015 tarihinde de 2. Sosyal Medya Buluşması’na imza atmıştı. Bu sosyal medya buluşmalarıyla seçimlere farklı bir renk katan Köseoğlu, ürettiği ‘Bize her yer sosyal medya’, ‘Vekilim&Arkadaşım’, ‘İlk Günkü Aşkla, Daima ASK’la’ gibi sloganlar da üreterek kamuoyunda uzun süre konuşulmuştu. Sosyal medya buluşmasına katılan takipçilerine tişört, fincan ve çeşitli hediyeler de hazırlamıştı.

Bu yaptıklarıyla farklı bir siyasi çalışmaya imza atan Milletvekili Köseoğlu, bu kez de sosyal medyadan takipçileriyle Ankara’da buluştu. Sosyal medyayı etkili kullanan, hem milletvekili adaylığı hem de milletvekilliği döneminde takipçileriyle Sosyal Medya Buluşması adı altında etkinlik düzenleyerek buluşan Milletvekili Köseoğlu, takipçilerini Ankara’da ağırladı. 2. Sosyal Medya Buluşmasına katılanlar arasından kura ile belirlenen 10 takipçisiyle sabah havayoluyla Ankara’ya hareket eden Köseoğlu, TBMM’ye giderek çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Köseoğlu, “Söz verdiğimiz gibi 2. Sosyal Medya buluşmamızda kura sonucu kazanan 10 sosyal medya arkadaşımızı TBMM'de ağırladık. Bu sabah onlarla beraber Ankara'ya uçtuk. Beraber yemek yedik. Rehber eşliğinde Gazi Meclisimizi gezdirdik. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Meclis Başkan Vekillerimiz Sayın Ayşenur Bahçekapılı, Ahmet Aydın, Akif Hamzaçebi, Bakanlarımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Fatma Betül Sayan Kaya ve Milletvekillerimizle hatıra fotoğrafları çektirdik. Genel Kurul çalışmalarını takip ettirdik. Güzel bir gün geçirdik. Çok mutlu olduk” dedi.

Köseoğlu, daha sonra takipçileriyle çektirdiği hatıra fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak jest yaptı.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset