Atalay son oy oranını açıkladı!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, TBMM’de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Son yaşanan olayların AK Parti seçmenine etkilerini soran gazetecilere Atalay, “Kendi yaptırdığımız ve çok güvendiğimiz son araştırmamızda oy oranımız yüzde 48.5. Bizim 2

Atalay son oy oranını açıkladı!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, TBMM’de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Son yaşanan olayların AK Parti seçmenine etkilerini soran gazetecilere Atalay, “Kendi yaptırdığımız ve çok güvendiğimiz son araştırmamızda oy oranımız yüzde 48.5. Bizim 2011 seçiminden beri yüzde 50 civarında bir oy oranımız var; o trendde gidiyor” dedi. Atalay, CHP’nin oy oranı için de “Zannediyorum 28-29 civarında” diye konuştu.

Kişisel verilerin korunması tasarısının imzalarının tamamlandığı, Ayrımcılıkla Mücadele Kurulu kurulması tasarısı üzerinde de çalışmanın sürdüğünü bildiren Atalay, “Kurul gelecek şikâyetleri inceleyecek. Gerekirse müeyyide uygulayacak” ifadesini kullandı.

Atalay, çözüm süreciyle ilgili yeni düzenlemelere ilişkin ise şöyle konuştu: “Komisyondan çıkan demokratikleşme paketinin bir kısmı çözüm süreciyle alakalı. Süreç sürüncemede bırakılmadı, yürüyor. Görüşmeler iyi yürüyor.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset