Akyazı MHP'de istifa depremi

MHP Trabzon Akyazı mahalle teşkilatında istifa kararı deprem etkisi yarattı. Partinin her seçiminde gösterdiği yüksek başarılarda takdir toplayan MHP il yönetimi mahalle teşkilatı toplu olarak istifa kararı aldı.Akyazı teşkilat başkanı Taner Ofluoğlu yapt

Akyazı MHP'de istifa depremi

MHP Trabzon Akyazı mahalle teşkilatında istifa kararı deprem etkisi yarattı. Partinin her seçiminde gösterdiği yüksek başarılarda takdir toplayan MHP il yönetimi mahalle teşkilatı toplu olarak istifa kararı aldı.

Akyazı teşkilat başkanı Taner Ofluoğlu yaptığı açıklamada, “biz bu davaya gönül vermiş ülküdaşlarız. Seçimlerde mahalle teşkilatları olarak yaptığımız çalışmalarla oy oranımızı artırdık. O zaman bizi takdir edenler şimdi siz kimsiniz demeye başladı. MHP mahalle teşkilatlarında biz yaptık oldu mantığıyla yapılan uygulamalara katlanılmamaya başlandı” dedi.

Ofluoğlu, "Şimdi biz Akyazı'da son yıllarda Ayazı mahalle teşkilatı olarak çalışmalarımızla davranışlarımızla MHP’ye çok iyi bir hizmet verdik. Bu da hep beğeniyle karşılandı. Bunun daha iyi olabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız da. Ancak bizim çalışmamıza tabi ki bizim abilerimiz, il yönetimi ilçe yönetiminden de bizim beklentilerimiz var. Bu beklentiler de bizi kaale almaları. Söylediğimiz, yaptığımız oluşumlarla Akyazı mahalle teşkilatı olarak son yıllarda en iyi çalışan bir teşkilat bir yönetim olduk bu yönetim çalışmalarını sözlü ve görsel olarak en iyi şekilde yaptı. İl, ilçe teşkilatlarıyla da görüşmüştür.

Ancak bizim bu çalışmalarda il ve ilçe yönetimi şevkimizi son zamanlarda çok kırmıştır. İl, ilçe yönetimi aldığı kararlarda bize hiçbir şekilde ‘’biz şöyle bir karar alıyoruz siz ne diyorsunuz bizim kararlarımıza’’ sorma gereği bile duymadılar. Bizim mahalle teşkilatı yönetimi olarak aldığımız kararlar vardır. Biz bu kararları bir şekilde sunmaya çalıştığımız zaman il yönetiminden bize gelen tepki biz alacağımız kararları “Akyazı mahalle teşkilatına mı soracağız.

Trabzon’da bir Akyazı var, kimdir Akyazı şimdi Akyazı’ya mı sorup da hareket edeceğiz diye” cevaplar geliyor. Mahalle teşkilat başkanı olarak bu şekildeki cevapları yönetimimiz adına hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Bunu hak etmediğimizi düşünüyorum ve bu zihniyette olan bir yönetimin içerisinde ben yönetimimle beraber olamayacağımı düşünüyorum. Ben MHP’liyim ve sonuna kadarda MHP'li olarak kalacağım. Bu yüzden bizim görüşlerimizin kaale alınmadığını dile getirerek bu il, ilçe yönetiminin kısa bir sürede bu tavrına şahit olduğumuzdan dolayı MHP'nin Akyazı mahalle teşkilatı olarak istifa dilekçemizi veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber61.net / Tuncay Lakot

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset