Ak Partililer beraberlik yemeğinde buluştu

 Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon’da üyelerimiz ve yöneticilerimizle yaklaşık 100 bin kişilik çok büyük ve güçlü bir aile olduklarını söyledi.AK PARTİ LİLER BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTUAK Parti Tr

Ak Partililer beraberlik yemeğinde buluştu

 

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon’da üyelerimiz ve yöneticilerimizle yaklaşık 100 bin kişilik çok büyük ve güçlü bir aile olduklarını söyledi.

AK PARTİ LİLER BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

AK Parti Trabzon İl teşkilatı, merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Darıca Saray Restoranda düzenlenen yemekli toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş katıldı.

GÜNNAR:  “BİZE YÜZDE 60 - 70 OY YETMİYOR”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, yaptığı konuşmada büyük bir birlikli ve beraberli coşkusu içersinde olduklarını belirterek “Partimiz kurulduğu günden itibaren birçok teşkilat mensubumuz canla başla çalışmıştır. Şimdide aramızda yeni arkadaşlarımız var. Bundan sonra hep birlikte dünya lideri Genel başkanımız. Başbakanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve milletimizin emanetine birlikte sahip çıkma onur ve gururunu yaşayacağız. Allah hepinizden razı olsun “ dedi. AK Parti Trabzon teşkilatı olarak çok büyük ve güçlü bir aile olduklarını ifade eden Günnar “ Trabzon’da üyelerimiz ve yöneticilerimizle yaklaşık 100 bin kişilik bir aileyiz. Değerli kardeşlerim Trabzon’da büyük bir beklenti var. Bu camiada hepimize çok büyük görevler düşüyor. Başta sabretmek düşüyor. Bunun dışında birlik ve beraberlik içersinde sorumluk duygusuyla emanete sahip çıkmalıyız. Bizler asla rehavet içinde olmayız. Trabzon’ da 100 bin üyeye ulaşmak basit bir iş değildir. Bundan sonra il ilçe ve diğer ilçe ayrımına gitmeden, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden. Duyduklarımıza inanmayıp olumsuzlukları bertaraf ederek, fitne ve fesat a hiçbir zaman fırsat vermeden samimiyetinizde kendinizden dahi şüphe etmeden daha büyük başarılıra gideceğiz. Bize yüzde 60 oy yetmiyor. Bize referandumda aldığımız yüzde 70 oyda yetmiyor. Daha yukarılara nasıl çıkarız diye heyecanla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” diye konuştu.

GÜNNAR: “BİZ 80 KİŞİLİK BİR YÖNETİM KURULUYUZ”

AK Parti merkez ilçe teşkilatının seçildiği günden bugüne büyük heyecanla koşuşturarak çalışmasından ötürü büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Başkanı Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: “ Bu heyecanın aynı şevkle devam etmesini istiyorum. Daha da artarak devam etmeli. İl yöneticileri olarak bizler bilin ki sizlerinde emrindeyiz. Bizler emir veren pozisyonda değil birlikte hareket eden ve birlikte bu davayı güçlendiren anlayışın birer neferleri olarak kendimizi görüyoruz. Sizi de böyle görüyoruz. Biz elli değil sizlerle birlikte seksen kişilik bir yönetim kuruluyuz. Dolayısıyla inşallah Trabzon’un en önemli seçimi sayılacak olan Ortahisar ilçesinin belediye başkanlığı seçiminde, Büyükşehire en büyük yansımayı gerçekleştirecek olan bu seçimde şu masada ki gibi birlik ve beraberlik içersinde sahaya dağılıp Trabzon’da emsali görülmemiş yüksek oy oranı ile büyük başarılara imza atmayı cenabı Allah inşallah bizlere nasip eder.  Partimize çok büyük emeği geçen ve şuanda aktif siyasette bulunmayan ağabeylerimizi, ablalarımızı, kız kardeşlerimizi, gençlerimizi ve kardeşlerimizi de unutmamak bizim en büyük asli vazifemizdir. Diğer partilerde yaşanmayan birlik ve beraberliği biz AK Partide yaşıyoruz. Merkez ilçe yönetim kurulunun tüm üyeleri, geçmiş dönemde görev yapan arkadaşlarımıza samimane duygularıyla daha da gözümüzde büyüyor.  İl ve merkez ile yönetimlerinin kaynaşmış bir vaziyette oluşu, aramızda hiçbir fitne ve fesat’ın olumsuzluklara sebebiyet vermeyişi ayrıca sevindirici önemli bir argümandır. Biz birbirimize sıkıca kenetlenmiş kardeşleriz.  İşimizden, eşimizden fedakarlık eden kardeşleriz.  Hiçbir yerde bulamayacağımız bu kardeşlik devam ediyor. İnşallah daim olacaktır.

ALTUNBAŞ: “BİRBİRİMİZE HEP DESTEK OLDUK”

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş da konuşmasına yemeği düzenleyen İl başkanlığına teşekkür ederek başlarken “ Buradaki tablo birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesidir. Önümüzde bir yerel seçim var. Daha önce girdiğimiz tüm seçimlerde başarılı olduk. Şimdide rehavete kapılmadan hep birlikte büyük bir güç olarak bu seçimlere hazırlanmalıyız. Sayın Başbakanımızın ustalık döneminde Trabzon’daki temsilcileri olarak bunu yapacak güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Hepimiz Türkiye sevdasıyla buradayız. Hepimizin içinde hizmet aşkı, Türkiye sevgisi var. Yerel siyasette birbirimize hep destek olduk. Bundan sonra da olacağız" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset