AK Parti yürütmede değişim

Süleyman Soylu’nun bir adamı gitti bir adamı geldi.

AK Parti yürütmede değişim

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı - Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Yürütme Kurulu’nu değişti. Bu revizenin en dikkat çekici isimlerinden biri Murat Zeki Solak oldu. Solak’ın yerine yine kendi gibi Demokrat Parti kökenli Ahmet Uğur Zihni getirildi. Böylece Bakan Süleyman Soylu ile Ak Parti’ye katılan isimlerden biri yürütmeden görevden alınırken diğeri getirildi.

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Yürütme Kurulu’nda değişime gitti.

YAZICI, SOLAK GİTTİ YALÇINALP YER DEĞİŞTİRDİ

Başkan Revi Medya Tanıtım Başkanı Arzu Yalçınalp’i, Seçim İşleri Başkanı Mahmut Yazıcı'yı ve Çevre ve Şehircilikten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Murat Zeki Solak’ı görevden aldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müşavirliğine atanan Ali Faik Hacıoğlu’nun yerine de yeni bir isim görevlendirildi.

KARADENİZ SOLAK’IN YERİNE

Ali Faik Hacıoğlu’nun görev aldığı Mali İdari İşler Başkanlığı’na eski Ar-Ge Başkanı Enes Aslan getirildi. Çevre ve Şehircilikten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Murat Zeki Solak’ın yerine Ahmet Karadeniz getirildi.

ZİHNİ TANITIMA GELDİ

AR-GE Başkanlığına medya tanıtımın başkanlığı görevinden alınan Arzu Yalçınalp geldi. Medya Tanıtım Başkanlığına ise yönetim kurulu üyesi Ahmet Uğur Zihni, Seçim İşleri Başkanı da Bayram Öztürk oldu. Seçim İşleri Başkanı Mahmut Yazıcı ve Murat Zeki Solak’a yeni yürütmede yer verilmedi.

BAKAN’A MESAJ MI?

Bu değişimde İç İşleri Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ile Demokrat Parti kökenli olan isimlerden Murat Zeki Solak görevden alınmış oldu. Aynı kökenli yani Demokrat Parti kökenli Ahmet Uğur Zihni ise yürütmede görev verilerek yürütmede DP kökenlilerde bir isim gitmiş diğeri gelmiş oldu. Böylece İl Başkanı Revi’nin bu hamlesi Bakan Soylu’ya bir mesaj olarak algılandı.

YÜRÜTME KURULUNDAKİ DİĞER İSİMLER VE GÖREVLERİ ŞU ŞEKİLDE;

İl Başkan Yardımcısı/Siyasi Hukuki İşler Başkanı HASAN DİLEKOĞLU

İl Başkan Yardımcısı/Teşkilat Başkanı UĞUR AYDIN

İl Başkan Yardımcısı/Sosyal Politikalar Sorumlu Başkanı MEHMET ATMACA

İl Başkan Yardımcısı/Dış İlişkiler Sorumlu Başkanı MUSTAFA USTA

İl Başkan Yardımcısı/Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan İRFAN ÇELİK

İl Başkan Yardımcısı/Ekonomi İşler AYDIN GÜNDOĞDU

İl Başkan Yardımcısı/Halkla İlişkiler HALİL İBRAHİM DEMİRTAŞ

İl Başkan Yardımcısı/Sekreterlik MAHMUT KALAYCI

İl Başkan Yardımcısı/İnsan Hakları ALİ KAAN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler