Ak Parti Trabzon Yomra’da Toplandı!

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı yönetim kurulu toplantılarını ilçelerde yapmaya devam ediyor. Önceki gün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına AK Parti Yomra ilçe teşkilatı ev sahipliği yaptı.AK Parti il yönetimin tam kadro katıldığı toplantıya il k

Ak Parti Trabzon Yomra’da Toplandı!

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı yönetim kurulu toplantılarını ilçelerde yapmaya devam ediyor. Önceki gün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına AK Parti Yomra ilçe teşkilatı ev sahipliği yaptı.

AK Parti il yönetimin tam kadro katıldığı toplantıya il kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, Yomra İlçe başkanı Eyüp Ergan ve yönetim kurulu üyeleri, İl genel meclisi ve belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Dr. Adnan Günnar “yönetim kurulu toplantılarımızı her hafta farklı bir ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Bu hafta da Yomra ilçemizdeyiz. Türkiye’de AK Parti camiası olarak, bu davanın neferleri ve erleri olarak, çok şükürler olsun ki başladığımız günden itibaren çok güzel hizmetleri el ele, gönül gönüle yerine getirdik.

İnşallah birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve hoşgörümüz devam ettiği sürece, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, ülkemizi şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da emin adımlarla ileriye götüreceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Partimizde aday adaylığı müracaatlarının başlangıcı olarak 21 Ekim 2013 tarihi belirlendi. Bu süreçte aday adaylarımız olacak. Teşkilat olarak her zaman aday adayları ile istişare içinde olup güzel çalışmalara imza atacağız. AK Parti’de aday olmanın yolu haktan geçmektedir. Yıllardır bizi diğer siyasi partilerden ayıran en önemli unsurlardan biriside budur. Yapılacak kamuoyu yoklamaları ve genel merkezimizle yapacağımız istişareler sonucunda adaylarımızı belirleyeceğiz. Ak Parti’de aday olmanın yolu halktan geçiyor. Halkımız AK belediyeciliğin farkını biliyor. Allah'ın izni ve halkımızın teveccühü ile Trabzon’un her yerine AK belediyeciliği getirmek istiyoruz" dedi.

img_7216.jpg

İLÇE BAŞKANI ERGAN: “YOMRA AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK!”

AK Parti Yomra İlçe Başkanı Eyüp Ergan’da il başkanımızın yönetim kurulu toplantısını ilçemizde yapmasından büyük memnuniyet duyduk. Kendileri her zaman bizlerin yanında oluyor. Desteklerini esirgemiyor. Bizler de teşkilat mensuplarımızla başta Genel başkanımız ve il başkanımıza layık olabilmek ve daha da başarılı olmak adına çalışıyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Yomra’da Referandumda yüzde 75 genel seçimlerde yüzde 62 lik oy oranımız var. Bunu yerel seçimlere de yansıtarak Yomra’mızı AK belediyecilikle tanıştıracağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset