AK Parti Trabzon sandığa gidiyor!

19 Mayıs kapalı spor salonunda 10:00 15:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Temayül Yoklaması  için AK Parti Trabzon İl Tanıtım ve Medya Başkanı Cihan Bıyıkoğlu, bir açıklama yaptı.Bıyıkoğlu, “Bu temayül yoklamasının amacı, parti  yetkili kurulla

AK Parti Trabzon sandığa gidiyor!

19 Mayıs kapalı spor salonunda 10:00 15:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Temayül Yoklaması  için AK Parti Trabzon İl Tanıtım ve Medya Başkanı Cihan Bıyıkoğlu, bir açıklama yaptı.

Bıyıkoğlu, “Bu temayül yoklamasının amacı, parti  yetkili kurullarınca yapılacak adaylık değerlendirmesine katkı sağlama amacıyla teşkilat mensuplarının görüşlerini ve eğilimlerini öğrenmektir. Bu oylamaya yaklaşık, 3 bin civarında teşkilat mensubumuzun katılması bekleniyor. Buda Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin teşkilat mensuplarına verdiği değeri gözler önüne seriyor” dedi. Bıyıkoğlu, temayül yoklamasınınsın içeriği ile ilgili bilgiyi şöyle verdi: , “ Temayül yoklamasına, teşkilat kademelerinde halen görevde olan asil üyeler katılacaktır. Birden fazla görevi olanlar sadece bir oy hakkına sahiptir. (Örneğin; ilçe belediye  meclisi üyesi olup da aynı zamanda ilçe yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan) kimse, İlçe Belediye Başkanlığı için yapılan yoklamada ancak bir oy kullanacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset