Adnan Günnar Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacak mı?

Trabzon eski Milletvekili Adnan Günnar Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olup olmayacağı merak konusu oldu.

Adnan Günnar Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacak mı?

31 Mart 2023 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Aday adaylığı başvurularında sona gelindi.

9 Kasım-17 Kasım tarihleri arasında yapılacağı açıklanan aday adaylığı başvuruları 22 Kasım 2023 tarihine kadar uzatılmıştı. Aday adaylığı başvuruları bu akşam (22 Kasım 2023) Saat 19:00’da sona eriyor.

Trabzon özelinde birçok isim aday adaylığı başvurusu yaparken, adaylığı düşünmeyip ismi ön plana çıkan, kulislerde konuşulan isimler de mevcut. Bu isimlerin başında il başkanlığı ve üç dönem Trabzon Milletvekilliği yapmış, şimdilerde MKYK Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın başkan yardımcısı olan Adnan Günnar geliyor.

Günnar daha önce basın mensuplarıyla bir araya geldiği bir toplantıda Belediye Başkan Adayı olmayı düşünmediğini açıklamıştı. Buna rağmen adı Günnar’ın adı ön plana çıkan isimler arasında yer alıyor.

Aday belirleme sürecinin sonuna doğru yaklaşılırken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ak Parti genel Merkezinin ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceği karar merak konusu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler