Abdurrahim Boynukalın: ’’Başbakanımızdan affımı istedim’’

AK Parti İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, 1 Kasım seçimleri için aday gösterilmemesiyle ilgili, "Bütün enerjimi gençlik siyasetine yoğunlaştırmak adına; önceden de istişare ettiğimiz üzere Başbakanımızdan affımı istedim" dedi.AK Parti'de 1 Kas

Abdurrahim Boynukalın: ’’Başbakanımızdan affımı istedim’’

AK Parti İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, 1 Kasım seçimleri için aday gösterilmemesiyle ilgili, "Bütün enerjimi gençlik siyasetine yoğunlaştırmak adına; önceden de istişare ettiğimiz üzere Başbakanımızdan affımı istedim" dedi.

AK Parti'de 1 Kasım'da milletvekili aday listeleri Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edildi. Listede yer bulamayan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın resmi Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Boynukalın açıklamasında, "Tecrübeyi ve dinamizmi harmanlayan listemizden dolayı Başbakanımıza ve üst kuruldaki bütün isimlere sonsuz teşekkürler. Merak edenlere: "Aday adayı değildim. Parlamentoda temsil makamında olmak da, gençlik kollarında ter dökmek de çok ulvi görevler. Bütün enerjimi gençlik siyasetine yoğunlaştırmak adına; önceden de istişare ettiğimiz üzere Başbakanımızdan affımı istedim. Gerisini isteyen istediği yere çekecektir zaten. Şimdi bunlara takılmadan son sürat koşturma zamanı. Hepinizi Allah için çok seviyorum :)" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset