Abdullah Gül'ü üzen o fotoğraf!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ergenekon tutuklusu gazeteci Doğan Yurdakul'un, eşinin mezarına kürekle toprak atarken arka fonda cezaevi aracının bulunduğu fotoğraftan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.Cumhurbaşkanı Gül, bu tür uygulamaları "kötü uygulamalar" ol

Abdullah Gül'ü üzen o fotoğraf!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ergenekon tutuklusu gazeteci Doğan Yurdakul'un, eşinin mezarına kürekle toprak atarken arka fonda cezaevi aracının bulunduğu fotoğraftan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Gül, bu tür uygulamaları "kötü uygulamalar" olarak nitelendirdi.

KÖTÜ MANZARA
Gül, şunları söyledi: "Üzüldüm doğrusu gerçekten... Bunların tedbirleri alınabilir ama inanıyorum ki en üst seviyede herkesi üzmüştür bu...

Ama uygulamada bilmeyince memurlar, bürokrasi işte kağıda, yönetmeliğe göre iş yapınca böyle çok kötü manzaralar çıkıyor..." 

"HOŞ DEĞİL"
Cumhurbaşkanı Gül, Güngör Yurdakul'un eşini cezaevinde ziyaret ettiği sırada peruğunun çıkarttırılmasıyla ilgili olarak da, "Hoş değil doğrusu, zedeleyici" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset