Trabzon plakalı araç Muğla'da kaza yaptı: 5 ölü

Muğla'nun Ula ilçesinde trafik kazası meydana geldi. 5 kişi hayatını kaybetti.

Trabzon plakalı araç Muğla'da kaza yaptı: 5 ölü

Muğla'nun Ula ilçesinde 1'i çocuk 5 kişinin öldüğü kazada gözaltına alınan VİP minibüs sürücüsü Altan Ö. (26), tutuklandı.

Kaza, 28 Ekim'de saat 14.00 sıralarında Ula'nın Gökova mevkisinde meydana geldi. Fethiye'den Muğla yönüne giden Altan Ö.'nün (26) kullandığı 61 TS *** plakalı VİP minibüs ile tali yoldan kontrolsüz kavşağa çıkan Hörü B.'nin (70) kullandığı 48 AS *** plakalı otomobil çarpıştı.

trabzon-plakali-arac-muglada-kaza-yapti-2.jpg

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince otomobil sürücüsü Bekmezci ile yanındaki Gönül A. (58), torunu Alp A. (3) ve Hatice G.'nin (49) hayatını kaybettiği belirlendi. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hacer D. (54) ise kurtarılamadı, VİP minibüsün sürücüsü Altan Ö. ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Muğla Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin Hörü B. , Hatice G., Gönül A. ve Alp A.'nın cenazeleri, Ula'nın Akyaka Mahallesi'nde, Hacer D.'nin cenazesi de Muğla Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Altan Ö. de 'taksirle ölüme sebebiyet verme' suçundan tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler