Şüpheliyi yakalayan Trabzonlu esnafa Emniyet Müdürü'nden ödül

Bursa’da çay içerken, polisten kaçan şüpheliyi görüp yakalayan Trabzonlu esnaf, Bursa Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu tarafından ödüllendirildi

Bursa'da polisten kaçan şüpheliyi çay içtiği masadan kalkarak yakalayan duyarlı Trabzonlu esnaf; Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu tarafından ödüllendirildi. Duyarlılığından dolayı İshak Kukaroğlu'nu tebrik eden Zaimoğlu, bu hareketin herkese örnek olmasını diledi.

Cumartesi günü Kent Meydanı'nda polisten kaçan şüpheliyi çay içen İshak Kukaroğlu isimli esnafın oturduğu masadan kalkarak yakalamış, polise teslim etmişti. O anlar da güvenlik kamerasına anbean yansımıştı.

aw183885-02.jpg

Olaydan sonra Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu, duyarlı vatandaş İshak Kukaroğlu'nu makamında ağırladı. Gösterdiği cesaretten dolayı duyarlı vatandaş İshak Kukaroğlu'nu tebrik eden Zaimoğlu hatıra amaçlı bir de hediye takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler