Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Teşkilatından İstanbul Valisi Gül'e ziyaret

Uluslararası Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Teşkilatı İstanbul İl Başkanı Bahattin Kaya ve beraberindekiler İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti.

Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Teşkilatından İstanbul Valisi Gül'e ziyaret

Uluslararası Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Teşkilatı İstanbul İl Başkanı Bahattin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri İstanbul Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti..

Çalışmaları ve faaliyetleri ile takdir toplayan Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Teşkilatı İstanbul İl Başkanı Bahattin Kaya yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İstanbul Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti..

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Kaya "Sayın valimize görevinde başarılar diledik sağ olsun nezaketi ile gönüllerin Valisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Bizler her zaman devletimizin yanında yer almaya ülkemizin menfaatleri doğrultusunda üretmeye çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

osmanli-seferberlik-halk-harekati-teskilatindan-istanbul-valisi-gule-ziyaret.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler