Minibüsün üzerine çığ düştü! Ölü ve yaralılar var

Van'da bir minibüsün üzerine çığ düştü. Kazayla ilgili AFAD'dan açıklama geldi.

Minibüsün üzerine çığ düştü! Ölü ve yaralılar var

Van-Hakkari karayoluna düşen çığın sürüklediği yolcu minibüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

Kazaya ilişkin AFAD'dan açıklama geldi. Alınan bilgilere göre, Van-Hakkari karayolu üzerindeki Güzeldere Geçidi bölgesine akşam saatlerinde çığ düştü.

ŞARAMPOLE YUVARLANDI
Yolda seyir halindeki 30 AAD ... plakalı yolcu minibüsü, kar yığınlarıyla sürüklenerek şarampole yuvarlandı.

Minibüsün üzerine çığ düştü! Ölü ve yaralılar var

1 KİŞİ ÖLDÜ 12 KİŞİ YARALANDI
Olayda 1 kişi hayatını kaybederken 12 kişi de yaralandı.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ
Yaralılar bölge sevk edilen arama kurtarma, jandarma ve sağlık ekipleri tarafından bulundukları bölgeden alınarak ambulanslarla Van'daki çeşitli hastanelere, hayatını kaybeden şahsın cenazesi ise Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

AFAD'DAN AÇIKLAMA GELDİ
Son duruma ilişkin AFAD'dan şu açıklama yapıldı:

"Van Bugün saat 19.14 sıralarında Van ilimiz Başkale ilçesinde bir minibüsün üzerine çığ düştüğü bilgisi alınmıştır. Olay bölgesine AFAD, 112 Sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edilmiştir. Arama kurtarma çalışmaları sonucunda 12 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmış olup bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler