Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Trabzon sözleri! "Demir ağlarla bağlayacağım"

CHP Lideri ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Erzincan'da yaptığı konuşmada Trabzon Limanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Trabzon sözleri! "Demir ağlarla bağlayacağım"

CHP Lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Erzincan'da yaptığı konuşmada şehrin Trabzon'a bağlanacağını ifade etti.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Erzincan'ı Trabzon Limanı'na demir yolu ile birlikte bağlayacağını açıkladı.

Kılıçdaroğlu açıklamasında "Ayrımcılık yapmayacağım. 'Oy verdi, vermedi' diye insanları bölmeyeceğim. Kimliklerinden, inançlarından, yaşam tarzlarından ötürü hiç kimseyi ayrıştırmayacağım. İnsan insandır ve başımın üstünde yeri vardır. Anadolu'nun her köşesinde fabrikalar olacak. Anadolu'da insanlar çalışacak. Söz veriyorum söz. Erzincan'ı, Trabzon Limanı'na demir ağlarla ulaştıracağım." ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi -

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Trabzon sözleri! "Demir ağlarla bağlayacağım"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler