Hatay'da otobüs şoförünün manevrası faciayı önledi

Hatay'ın Antakya ilçesinde Meydana gelen kaza, otobüs şoförünün ustalıklı manevrasıyla facia önlendi.

Hatay'da otobüs şoförünün manevrası faciayı önledi

Hatay'ın Antakya ilçesinde, bir halk otobüsü ile hafriyat kamyonunun karşı karşıya geldiği tehlikeli bir an, otobüs şoförünün zamanında yaptığı cesur manevra sayesinde büyük bir faciayı önledi.

Karaksı Mahallesi'nde, sabah saatlerinde yaşanan olayda, Antakya - Sahra Hastanesi güzergahında sefer yapan 31 HO 1305 plakalı ISUZU marka halk otobüsü, karşı yönden gelen ve direksiyon hakimiyetini kaybeden bir hafriyat kamyonu ile çarpışma tehlikesi yaşadı.

Şoförün soğukkanlılığı ve hızlı refleksi, iki aracın kafa kafaya çarpışmasını son anda engelledi. Bu tehlike dolu anlar, otobüsün güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı. Kaydedilen görüntülerde, şoförün nasıl bir faciayı önlediği açıkça görülüyor. Trafik kazası sonucu, otobüste bulunan 6 yolcu da yara almadan kurtulurken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Bu olay, trafikteki dikkat ve hızlı müdahalenin önemini bir kez daha gö

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler