FETÖ'ye yönelik iki ilde operasyon! 9 şüpheli gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Ankara'da FETÖ'ye yönelik yapılan operasyonlar hakkında bilgi verdi.

FETÖ'ye yönelik iki ilde operasyon! 9 şüpheli gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Ankara'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 9 kişinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı 2 operasyon düzenlendiğini belirtti.

İstanbul ve Ankara'da düzenlenen operasyonlar kapsamında Bylock yazışma içeriklerinde adları geçen 9 kişinin yakalandığı bilgisini paylaşan Yerlikaya, yakalananlar arasında ihraç edilen 1. sınıf emniyet müdürü H.K'nin, bir avukatın ve aktif görevdeki 5 polisin bulunduğunu kaydetti.

Operasyonlarda görev alan polisleri tebrik eden Yerlikaya, "FETÖ ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecek." ifadelerini kullandı.

Operasyona ilişkin görüntüleri de paylaşan Yerlikaya, açıklamasında "Halkımızın üzerine ateş açan hainlerin peşini bırakmayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler