CHP'li Belediye Başkanı hayatını kaybetti!

Aydın Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, 63 yaşında hayatını kaybetti.

CHP'li Belediye Başkanı hayatını kaybetti!

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel hayatını kaybetti. 2019'daki yerel seçimlerde CHP'den belediye başkanı seçilen Tuncel, solunum rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu.

2019'daki yerel seçimlerde CHP'den belediye başkanı seçilen Tuncel, solunum rahatsızlığı nedeniyle ocak ayında hastaneye kaldırılmıştı. Tuncel, bir süredir İzmir'deki evinde tedavi görüyordu.

CHP'li Belediye Başkanı hayatını kaybetti! Söke Belediyesi'nin resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada;

"SÖKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

"Bir süredir tedavi gören Belediye Başkanımız Levent Tuncel sabaha karşı saatlerde evinde hayatını kaybetmiştir. Başımız sağolsun..."

LEVENT TUNCEL KİMDİR?

1960 yılında Aydın’da doğdu, ilkokulu Söke ve Söke'nin beldesi olan Atburgazı’nda okudu, orta öğretimini Aydın'da tamamladı. Lise yıllarında tanıştığı voleybol sporuna üniversitede de devam etti.

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 1984 yılında mezun oldu. Askerlik görevimden sonra serbest hekimlik hayatına ilk adımını 1986 yılında Söke'de iş yerini kurarak başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından aday olarak gösterdiği Mart 2019 yerel seçimlerinde Söke Belediye Başkanı seçildi.

1987 yılında eşi Şulan Tuncel ile evlendi, bir çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler