Balıkesir'de korkutan deprem! AFAD açıkladı

AFAD'ın verilerine göre saat 13:27'de merkez üssü Balıkesir'in Bigadiç ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Balıkesir'de korkutan deprem! AFAD açıkladı

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremle ilgili şu ana kadar herhangi bir yaralı ya da yıkım bilgisi geçilmedi. Ekipler bölgeye intikal etti.

Son dönemde Kahramanmaraş'tan gelen art arda deprem haberlerinin ardından bu sefer de Balıkesir'den endişelendiren bir haber geldi.

4.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU
Balıkesir'e bağlı Bigadiç ilçesinde saat 13.27 sıralarında 7 bin kilometre derinlikte, 39.537 enlem ve 28.203 boylamda 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ŞU ANA KADAR YARALI BİLGİSİ YOK
Deprem nedeniyle çok sayıda kişi kendisini dışarı atarken, ekipler de bölgeye sevk edildi. Şu ana kadar herhangi bir yıkım ya da yaralı bilgisi yok. AFAD'dan da depremle ilgili açıklama yapıldı.

Balıkesir'de korkutan deprem! AFAD açıkladı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler