15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yangın paniği! Araç alevler içinde kaldı patlamalar yaşandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir otomobil alev aldı.

İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Ankara istikametine seyir halinde olan bir otomobil, bilinmeyen bir nedenle alev aldı ve zaman zaman patlamalar meydana geldi.

Sürücü, aracındaki yangına hemen müdahale etmek için güvenlik şeridine çekilerek yangın tüpünü kullandı. Ancak, alevler kısa sürede büyüyerek aracı sardı ve zaman zaman patlamalar yaşandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen polis ekiplerine haber verdi.

screenshot-3.png

Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak köprüdeki trafik akışını etkileyen aracın bulunduğu istikameti trafiğe kapattı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme çalışmalarına başladı ve soğutma çalışmalarına başladı.

Soğutma çalışmaları sırasında araçta küçük çaplı patlamalar yaşandı. Yangın sonucunda araç kullanılamaz hale geldi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri ve itfaiye ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafiğin normale dönmesini sağladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler