Trabzon’da SKM’lerde son durum! Hangi partiler basına kapılarını kapattı?

Trabzon’da siyasi partilerin Seçim Koordinasyon Merkezleri’ndeki son durumu Haber61 muhabiri Emrah Paça aktardı.

Haber61 muhabiri Emrah Paça, Trabzon’da siyasi partilerin SKM’lerindeki son durumu paylaştı.

İYİ Parti ve AK Parti’nin verileri basın mensuplarıyla paylaşmadığını aktaran Emrah Paça, şu ifadeleri kullandı:

İYİ Parti ve AK Parti’ye basın mensupları kabul edilmiyor. İYİ Parti dışarıya veri vermiyor. AK Parti de ilk önce basın mensuplarına veri aktarımı yapmayacağız dediler, daha sonra bizi çağırdılar ancak yine veri aktarımı olmadı. Genel Merkez’den gelen talimat doğrultusunda basın mensuplarına veri aktarımı olmayacağı açıklandı.

Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi yazı işleri müdürü Selahattin Özcan, konuyla ilgili Haber61 ekranlarında “AK Parti’ye çağrı yapalım. Arkadaşlarımız da bu konuda bilgileri vatandaşlarımıza yansıtıyor. Bu konuda arkadaşlarımıza yardımcı olunmasını istiyoruz. İktidar partisi elindeki verileri basın ile paylaşmayacaksa kimle paylaşacak?” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler