Kayseri Erciyes'in hocası istifa etti

Levent Devrim, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, yönetim ile görüşerek karşılıklı anlaşma sonucu istifa ettiğini söyledi.  Futbolcularla da görüştüğünü ve kimseyle kırgınlığı olmadığını belirten Devrim, kendisine destek olan herkese teşe

Kayseri Erciyes'in hocası istifa etti

Levent Devrim, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, yönetim ile görüşerek karşılıklı anlaşma sonucu istifa ettiğini söyledi.

 

Futbolcularla da görüştüğünü ve kimseyle kırgınlığı olmadığını belirten Devrim, kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Takımın Süper Lig'e çıkacağına inandığını ifade eden Devrim, şöyle konuştu:

 

 “Görevim süresince takıma faydalı olabilmek için elimden geleni yaptım. Ancak, geldiğimiz noktada görevimi bırakma kararı aldım. Bunu da yönetime bildirdim. Kesinlikle kırgınlığımız yok. Yönetim ile görüşerek karşılıklı olarak anlaştık. Kulüp başkanımız Ziya Eren ile de görüştük. Dostane bir şekilde yollarımızı ayırdık. Kayseri Erciyesspor'a güveniyorum. Takımın Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum. Kayseri'de hem futbolcu olarak, hem hoca olarak çok mutlu günlerim oldu. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor