Hugo Broos Trabzonspor'da

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İstanbul'da görüştüğü 57 yaşındaki Belçikalı teknik adam Hugo Broos'la her konuda anlaştı. Şener, tecrübeli teknik adamın Trabzonspor'u başarıya taşıyacağına inandığını belirterek, “Kendisiyle 1 yılı opsiyonlu olmak üzere

Hugo Broos Trabzonspor'da

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İstanbul'da görüştüğü 57 yaşındaki Belçikalı teknik adam Hugo Broos'la her konuda anlaştı. Şener, tecrübeli teknik adamın Trabzonspor'u başarıya taşıyacağına inandığını belirterek, “Kendisiyle 1 yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllığına anlaşmaya vardık. Kariyerinde çok önemli başarılı bulunuyor. “dedi


ELEŞTİRİLER ANLAMSIZ
Başkan Şener Broos'un Yunanıstanda çalıştırdığı takımın küme düşmesi nedeniyle eleştiriler aldıklarını belirterek” Yeni hocamız ın Yunanistanda çalıştırdığı takım küme düştü. Bu bilgi doğru ama o takıma ligin devre arasından sonra geldi ve o geldikten sonra takım çok önemli puanlar topladı. Belçika'da bir çok şampiyonluğu var. Bizim kriterlerimize uyuyor. Tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun” dedi.

BAŞARILI OLACAK
Şener, tepkilere bir anlam veremediğini de belirterek, “Gerek duruşu, gerekse kişiliğiyle kaliteli bir insan. Ben başarılı olacağına yürekten inanıyorum"dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler