Yalıspor'un 3. Lig özlemi

TFF 3. Lig'e yükselme mücadelesi veren Yalıspor, 29 Mayıs Cuma günü Çarşambaspor ile yapacağı final maçını kazanarak hedefini gerçekleştirmek istiyor. Teknik direktör Erol Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rize İyiderespor'u 2-0 yenerek finale yüks

Yalıspor'un 3. Lig özlemi

TFF 3. Lig'e yükselme mücadelesi veren Yalıspor, 29 Mayıs Cuma günü Çarşambaspor ile yapacağı final maçını kazanarak hedefini gerçekleştirmek istiyor.

Teknik direktör Erol Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rize İyiderespor'u 2-0 yenerek finale yükselme başarısı gösterdikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, ''Daha farklı kazanabileceğimiz bir maçtı. Çok net gol pozisyonlarına girdik ama bireysel hatalardan dolayı gol yapamadık. Maçın sonucu ilk 15 dakikada ortaya koyduğumuz futbolla belliydi, ama her an her şey olabilir diye işi sıkı tuttuk'' dedi.

Batur, 2-3 yıldan beri TFF 3. Lig'in kapısından döndüklerini ifade ederek, ''Bu sene finalde Çarşambaspor ile karşılaşacağız. İnşallah bu maçı da kazanarak üçüncü lig özlemimize son vereceğiz. Cuma akşamı Trabzon'a şampiyon olarak döneceğiz. Biz buna inanıyoruz. Yalıspor, Trabzon Süper Amatör Küme'de ve gruplarda namağlup, hiç yenilgisi olmayan bir takım. Üçüncü ligi hak ettiğimizi düşünüyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor