Alanzinho'dan aşk çalımı

Trabzonspor'un yeni transferi Alanzinho, Dünya Top Sektirme Şampiyonu Norveçli sevgilisi Charlotte Lade'den aylar önce ayrılıp kendi ülkesinin güzel kızı Carla'ya aşık oldu... Genç çiftin daha sonra Trabzon'da birbirlerine yüzük takarak nişanlandığı ortay

Alanzinho'dan aşk çalımı
Trabzonspor'un yeni transferi Alanzinho, Dünya Top Sektirme Şampiyonu Norveçli sevgilisi Charlotte Lade'den aylar önce ayrılıp kendi ülkesinin güzel kızı Carla'ya aşık oldu... Genç çiftin daha sonra Trabzon'da birbirlerine yüzük takarak nişanlandığı ortaya çıktı.

Son Denizlispor maçında yuhalanan Alanzinho'nun imdadına bir süredir birlikte oldukları Carla yetişti ve Brezilyalı çift, önceki akşam kendi aralarında düzenledikleri bir törenle nişanlandılar. Hem morali, hem de keyfi yerine geldiği gözlenen Brezilyalı futbolcunun son hali idmanlara yansıdı ve yaptığı estetik hareketlerle dikkat çekti

Carla'ya aşkını Türk usulü gösteren Alanzinho'nun, nişanlısının yüzüğüne kendi ismini, kendi yüzüğüne de Carla'nın ismini yazdırması dikkati çekti. Trabzon'da gelerek beyaz bir sayfa açtığını belirten Sambacı, Carla'nın kendisine uğur getireceğini ve Antalyaspor maçıyla çıkışa geçip herkesin beğenisini kazanacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler