TS'ye hamsili forma geliyor

Hacısalihoğlu, Sezon başında Türkiye'de Milli takımın sponsoru olduğu ve Dünya'da milli takımlar ve ünlü takımlara sponspor olan Nike firması ile Genel Mdürünün Trabzonlu ve Trabzonsporlu olması nedeniyle anlaşma imkanı sağladıklarını söyledi.Yeni sezona

TS'ye hamsili forma geliyor

Hacısalihoğlu, Sezon başında Türkiye'de Milli takımın sponsoru olduğu ve Dünya'da milli takımlar ve ünlü takımlara sponspor olan Nike firması ile Genel Mdürünün Trabzonlu ve Trabzonsporlu olması nedeniyle anlaşma imkanı sağladıklarını söyledi.

Yeni sezona çok kısa bir süre kala anlaşma sağladıklarını ifade eden Asbaşkan Hacısalihoğlu “Nike gibi firmalar anlaşma sağladıkları takımların kendilerine has kumaş alımlarını ve formalarını ancak 1 yıl sonra karşılayabiliyorlar” dedi.

Yakında Parçalı forma geliyor

Trabzonspor'un lig'in ikinci yarısında ilk etapta parçalı formasına kavuşacağını açıklayan Trabzonspor asbaşkanı “Taraftarımızın çok arzu ettiği çubuklu formaya Mayıs ayında kavuşacağız, Nike Genel Müdürünün Trabzonlu olması nedeniyle gösterdiği özceri sonucu çok yakında parçalı formamıza kavuşacağız” dedi.

Seneye yepyeni bir forma geliyor

Mayıs ayında taraftarların heyecanla beklediği ve Trabzonspor'un özlediği çubuklu formaya kavuşacaklarını söyleyen Hacısalioğlu “Daha önceki sezonlarda dönem dönem giydiğimiz Turuncu forma gibi yeni sezonda parlak gri gümüşlü, parıltılı desenli bir formamız da olacak” dedi.

Parlak gri gümüşlü formadaki kompozisyonun hamsi'yi andıracağını da ifade eden Asbaşkan “hani deplasmanlarda bağırıyorlar ya burası leş gibi hamsi kokuyor diye, işte bu forma ile hamsinin ne kadar etkili olduğunu ve kokmadığını da görecekler” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor