Nihat Genç Leman'a geri döndü

Akşam Gazetesi'nden istifa ettiğinde "Dünya içine çıkayım dedim. Büyük medyada yazayım, daha geniş kitlelere ulaşayım dedim. Sonuç hezimet" diyen Nihat Genç'in Akşam'la başlayan ve SKY Türk'le devam eden 'büyük medya' macerası kısa sürdü. "BEN KONUŞTUKÇA

Nihat Genç Leman'a geri döndü
Akşam Gazetesi'nden istifa ettiğinde "Dünya içine çıkayım dedim. Büyük medyada yazayım, daha geniş kitlelere ulaşayım dedim. Sonuç hezimet" diyen Nihat Genç'in Akşam'la başlayan ve SKY Türk'le devam eden 'büyük medya' macerası kısa sürdü.

"BEN KONUŞTUKÇA PATRONUM PARA KAYBEDİYOR"
Nihat Genç, SKY Türk'teki programına son verilmesinden sonra yaptığı açıklamada ise, "Ben konuştukça patronum kaybediyor. Sayın Karamehmet buralara kolay gelmedi. Bu grupta binlerce insan çalışıyor. Ben konuştukça patronum milyonlarca dolar kaybediyor. Bu durumda programa devam etmemenin doğru olacağını düşündük" demişti.

TUNCAY ÖZKAN'IN KANALINA GEÇECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ
SKY Türk Genel Yayın Yönetmeni Serdar Akinan ile "Ne Var Ne Yok" programı da yayından kaldırılan Genç, SKY Türk'ten kırgın ayrılmıştı. Ayrılırken programın başka bir kanalda yayınlanabileceğinin de mesajını vermişti. Nihat Genç'in programına Tuncay Özkan'ın kanalı Kanal Biz'de devam edeceği de iddia edilmişti. Ancak Tuncay Özkan'ın Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanmasıyla bu plan da tutmadı.

LEMAN'A GERİ DÖNDÜ
Ancak "Dünya içine çıkayım dedim. Büyük medyada yazayım, daha geniş kitlelere ulaşayım" diyen Nihat Genç'in büyük medya serüveni kısa sürdü. Tuncay Özkan'dan sonra "Ulusalcıların yeni coşku adamı" rolüne soyunan Genç, Ergenekon operasyonlarının ardından televizyon ekranlarından "Ben de buradayım beni de alın diyerek soruşturmayı yürüten savcıya tıpkı Tuncay Özkan gibi meydan okumuştu. Savcıya meydan okuyup 'Beni de al" diyen Tuncay Özkan'ın tutuklandığını göz önünde bulundurursak, Nihat Genç'in, sadece 'büyük medyadan aforoz edilmek' gibi küçük bir diyetle kurtulduğunu da söyleyebiliriz. Dünyaya açılma macerası kısa süren Nihat Genç, kısa süren macerasının ardından "Lütfi Oflaz gibi iki lafı bir araya getiremeyen bir adama neden yazdırılır anlamam" dediği Leman'a geri dönmek zorunda kaldı. Nihat Genç önümüzdeki haftadan itibaren Leman'da yeniden yazmaya başlayacak. Belki bu sürede Lütfi Oflaz iki kelimeyi bir araya getirmeyi öğrenmiştir de(!), Nihat Genç bir kez daha mutsuz olup 'engin denizlere açılma' isteğine yeniden kapılmaz!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat