Şener: Cezamız kalkabilir

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sezonun ilk maçında seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için elinden geleni yapacağını söyledi."SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI KALKABİLİR" Şener, sezonun ilk maçında seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için elinden gel

Şener: Cezamız kalkabilir

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sezonun ilk maçında seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için elinden geleni yapacağını söyledi.

"SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI KALKABİLİR"
Şener, sezonun ilk maçında seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için elinden geleni yapacağını kaydederek şunları söyledi:

"Rahmetli Hasan Doğan ölmeden önce tüzükte bir tadilat yaparak seyircisiz oynama cezasını kaldırmayı düşünüyordu. O tadilat hala hazırlanıyor. Seyircisiz oynama cezaları büyük para cezalarına çevrilecek yönünde. Bu konuda araştırmalar sürüyor. Bu konu yasalaşırsa bizim de seyircisiz oynama cezamız kalkabilir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor