Trabzon'da Cazılar neresi nerededir, nasıl gidilir?

Trabzon Cazılar Deresi, muhteşem doğasıyla keşfedilmeyi bekleyen bir doğa harikasıdır. Bu haberimizde size Trabzon Cazılar Deresi’ni anlatacağız.

Trabzon'da Cazılar neresi nerededir, nasıl gidilir?

Trabzon’un yeni turistik mekanlarından biri olan Cazılar Deresi’nde harika bir gün geçirebilirsiniz. Soğuk ve serin sularının sesi eşliğinde adeta büyüleyeceksiniz.

Ailecek balık yemek için gidebileceğiniz harika mekânlarından biridir. Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Özdil Alabalık tesisi konseptiyle sizlere nostaljik bir hava sunuyor. Özel aracınızla birlikte rahatlıkla gidebileceğiniz, karnınızı doyurup kafa dinleyebileceğiniz bir hafta sonu için mükemmel bir öneri olabilir.

Trabzon'da Cazılar neresi nerededir, nasıl gidilir?

Cazılar deresine giriş ücretsizdir. Cazılar Deresi'nde kamp yapmak yasaktır. Ancak, yakın çevrede kamp yapabileceğiniz alternatif alanlar bulunmaktadır.

Cazılar Deresi, yılın her mevsimi ziyaret edilebilir. Ancak, yaz ayları daha popülerdir çünkü hava sıcaklığı daha uygun ve doğanın canlılığı en üst seviyededir.

Yomra belediyesinin karşısındaki yol ayrımından yukarıya doğru tabelaları takip ederek Cazılar Deresi’ne ulaşabilirsiniz. Tesiste yapılan cadı kostümlü korkuluklar, eski televizyonlar ve kazanlar herkes tarafından dikkat çekmektedir.

Balık yiyip, çay içmek için uygun bir mekândır. Bölgedeki tesis sabah saat 11.00’dan gece 00.00’a kadar hizmet vermektedir. Cazılar Deresi kente gelenler için alternatif bir noktadır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler