Mehmet Ali Yılmaz sert konuştu

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonspor’un eski başkanları arasına başlayan söz düellosu Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın açıklaması ile devam etti. Bir süre önce eski başkan Mustafa Günaydın, “Özkan Sümer, Mehmet Ali Yılmaz’ı mahkemeye verdi. 25 milyon

Mehmet Ali Yılmaz sert konuştu
Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonspor’un eski başkanları arasına başlayan söz düellosu Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın açıklaması ile devam etti. Bir süre önce eski başkan Mustafa Günaydın, “Özkan Sümer, Mehmet Ali Yılmaz’ı mahkemeye verdi. 25 milyon liraya mahkum edildi sayın Yılmaz ve Trabzonspor o davayı kazandı. Sonra Özkan Sümer ne yaptı? Aracılarla 1 milyona bu işi kapattı. O çok beğendiğimiz Özkan Sümer, Trabzonspor’un kazanılmış 25 milyonunu Sümer 1 milyona peşkeş çekti. Bunları da gördük. Hacıosmanoğlu kendi döneminde özellikle transfer konularında bazı şeyleri engelleyebilirdi. Onun için seçildi. Kandırdılar başkanı. Büyük konuştu, aceleci davrandı. Bazı şeyleri bilmezsen, denizdeki küreksiz kayak gibi olursun, dalga vurur savrulur gidersin. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin yerini 10 milyona ben aldım. Benim olduğum dönemde yeri alınmıştır. Benim yönetimimden sonra, olağanüstü kongreyle Mehmet Ali Yılmaz göreve geldi. İbrahim Cevahir’in, Mehmet Ali Yılmaz’ın da bugünkü tesislerin alınmasında katkısı olmuştur. Ancak yerin alınması benim dönemimde olmuştur. ”ifadelerine yer vermişti. 
 
Mehmet Ali Yılmaz, bu sözleri sert bir dille yalanlayarak şu açıklamayı yaptı. Yılmaz, “ Kendisinin de çok iyi bildiği gibi kendileri 1981–1982 yılları arasında görevde bulunmuştur. Oysa M.Ali Yılmaz Tesislerinin yeri 04.03.1983 yılında satın alınmış olup,bu tarihte Trabzonspor Başkanı bendim. Yine eski Başkanlardan Özkan Sümer’in beni mahkemeye verdiği ve 25 milyon ödemeye mahkum edildiğim ve Özkan Sümer’in bu davayı 1 milyon’a kapattığı iddiası da gerçek dışıdır. Konu ile ilgili Sayın Özkan Sümer’in ve o dönem Trabzonspor Yöneticisi olan ve de hukuk işlerini yürüten Sayın Yusuf Reha Alp’in basına yansıyan beyanlarından da anlaşılacağı üzere, Trabzonspor’un benden alacağı olduğuna dair iddia, dava ve icra takibi olmamıştır.”dedi. 
 
Yılmaz, “ Tam aksine benim Trabzonspor’dan alacaklarım vardı ve ben bu alacaklarımdan vazgeçtim. Bu konularda yeterli bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan Sayın Günaydın bu konularda hataen bu beyanatları vermiş ise sadece benden değil tüm Trabzonspor camiasını yanılttığı için özür dilemeli. Eğer bu konularda özür dilemez ise Trabzonspor camiası ve kamuoyundaki saygınlığıma saldırı niteliğindeki bu sözleri kasten söylediğini kabul edeceğim ve kendisi hakkında TCK nun 125. maddesi gereğince suç duyurusunda bulunacağım.”bilgilerine yer verdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler