Mahmut Efendi Trabzonspor'a beddua etti mi?

Haber61 - Haber Merkezi - Trabzonspor uzun zamandan beri resmi olarak şampiyon olamıyor. 2010 - 2011 yılındaki şike olaylarından sonra elinden çalınan şampiyonluk kupası sonrası Trabzon camiasında Din alim Mahmut Ustaosmanoğlu'nun beddua ettiği ilerisi sü

Mahmut Efendi Trabzonspor'a beddua etti mi?

Haber61 - Haber Merkezi - Trabzonspor uzun zamandan beri resmi olarak şampiyon olamıyor. 2010 - 2011 yılındaki şike olaylarından sonra elinden çalınan şampiyonluk kupası sonrası Trabzon camiasında Din alim Mahmut Ustaosmanoğlu'nun beddua ettiği ilerisi sürüldü. Bu Bordo Mavili camiada yayılınca Cübbeli Ahmet Hoca bu duruma Vahdet gazetesine açıklık geldi. Konuyla ilgili  Cübbeli Ahmet,  Trab­zons­po­r’­un şam­pi­yon ol­du­ğu bir ak­şam kut­la­ma­lar ya­pı­lır­ken Mah­mut Efen­di Haz­ret­le­ri dı­şa­rı­dan ge­len gü­rül­tü­yü so­ru­yor.

Şam­pi­yon­luk kut­la­ma­sı ol­du­ğu­nu öğ­re­nin­ce “Bir da­ha şam­pi­yon ola­ma­sın­la­r” di­yor. Bu­nu ni­ye de­miş pe­ki? Ken­di­si de Trab­zon­lu ol­du­ğu için hem­şe­ri­le­ri­nin iç­ki­li kut­la­ma ya­pıp gü­na­ha gir­me­si­ni is­te­me­di­ği için bu­nu söy­lü­yor. Sev­gi­den do­la­yı. Bu­nu söy­le­di­ğin­de ben ya­nın­da yok­tum. Ama söy­le­di­ği­ni ben de ya­nın­da olan ki­şi­den duy­dum. Trab­zons­por Baş­ka­nı bu ko­nuy­la il­gi­li siz­le gö­rüş­tü mü di­ye so­ru­yor­lar. Ha­yır, böy­le bir gö­rüş­me ol­ma­dı. Fa­kat Efen­di Haz­ret­le­ri­ne her tür­lü in­san git­miş­tir bu ka­dar sü­reç içe­ri­sin­de.

Bu çok es­ki bir ko­nu. O ara­da baş­ka ho­ca­la­ra da gi­den ol­muş­tur. Do­la­yı­sıy­la be­nim­le il­gi­li bir şey yok. Be­nim za­ten aç­ma ka­pa­ma işi elim­de de­ğil. An­cak kut­la­ma­lar ya­pı­lır­ken kim­se ha­ram yol­la­ra bu­laş­ma­sın, iç­ki iç­me­sin, ka­dın er­kek ka­rı­şık eğ­len­me­sin. Al­la­h’­a hamd et­sin­ler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler