KARDEMİR'in Genel Müdürü istifa etti

Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ (KARDEMİR) Genel Müdürlüğü'ne Mesut Uğur Yılmaz getirildi. Şirketin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun Genel Müdür Yardımcısı Metin Altan'ın vekaleten yürüttüğü genel müdürlüğe Me

KARDEMİR'in Genel Müdürü istifa etti
Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ (KARDEMİR) Genel Müdürlüğü'ne Mesut Uğur Yılmaz getirildi.
 
Şirketin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun Genel Müdür Yardımcısı Metin Altan'ın vekaleten yürüttüğü genel müdürlüğe Mesut Uğur Yılmaz'ı atadığı belirtildi.
 
Açıklamada, Yılmaz'ın atamasının yanında şirket organizasyon yapısında, genel müdürlüğe bağlı olan işletmeler genel müdür yardımcılığı ile ticari genel müdür yardımcılığının aynı şekliyle korunmasına, işletme teknolojileri ve yatırımlar genel müdür yardımcılığı yerine yatırımlar ve teknik hizmetler genel müdür yardımcılığının ihdasına, mali-idari işler genel müdür yardımcılığının iptal edilerek yerine mali işler genel müdür yardımcılığı ve insan kaynakları genel müdür yardımcılıklarının ihdasına, ihdas edilen insan kaynakları genel müdür yardımcılığı görevine Hakan Onur'un atanmasına karar verildiği kaydedildi.
 
2009'un ekim ayında KARDEMİR genel müdürlüğüne atanan ve geçen yılın aralık ayında istifa eden Fadıl Demirel'den boşalan genel müdürlüğe atanan Yılmaz, ERDEMİR Mühendislik Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş (ERENCO) Genel Müdürlüğü ve ERDEMİR Teknoloji Koordinatörü olarak görev yapmaktaydı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler