En popüler 10 makyaj trendleri nelerdir?

En popüler makyaj trendlerini inceliyoruz!

En popüler 10 makyaj trendleri nelerdir?

2022 makyaj trendlerini inceliyoruz! 2022 yılında hangi makyajları yapacağız? 2022 makyaj trendleri nelerdir? Hangisini takip etmeliyiz, hangi makyaj malzemesini kullanmalıyız? Bize en yakışan makyaj trendi hangisi? Tüm bu soruların cevabını bu yazımızda bulabilirsin.

İşte karşında 2022 makyaj trendleri!

1.kırmızı ruj trendi:

Tüm zamanların popülerliğini kaybetmeyen makyaj trendlerinden biri de kırmızı ruj Her zaman moda olan kırmızı ruj, bu yıl daha parlak bitişlerle karşımızda. Parlak kırmızı rujla dudakların çok daha çekici görünecek. Ruj önerimiz ise Wicked rengi.

kirmizi-ruj.jpg

2. Siren eyes trendi

Siren eyes trendi: son zamanlarda Tiktok makyaj trendleri arasında viral olmuş durumda. Deniz kızı gözleri makyajında çekilen bu eyeliner modeli ile gözler çok daha keskin, vahşi ve çekici bir havaya bürünüyor. Siren eyes eyeliner trendinin püf noktası göz pınarlarına da eyeliner çekmek. Pratik eyeliner önerimiz ise Hyper Easy Eyeliner!

siren-eyes.jpg

3.Bronz bakır ışıltılı tonlar:

2022 makyaj trendlerine bu kadar sevinmemizin sebebi gözlerdeki ışıltılı makyaj trendlerinin devam ediyor olması, hatta 2022 için daha ışıltılı diyebiliriz! Göz makyajlarında bronz, bakır, kiremit ve kızıl tonlarındaki ışıltılar geçen yıldan daha fazla.2022 trendlerine göre bronz ve ışıltılı göz makyajı yapmak için Nude far paleti biçilmiş kaftan. Bu far paletindeki kızıl, bakır, kahve ve bronz gibi renklerle hem dumanlı hem de ışıltılı bir göz makyajı elde edebilirsin. Paletteki farlar son derece pigmentli ve kolay dağılıyor. Hata yapman neredeyse imkansız!2022 trendlerine göre bronz ve ışıltılı göz makyajı yapmak için Nude far paleti biçilmiş kaftan. Bu far paletindeki kızıl, bakır, kahve ve bronz gibi renklerle hem dumanlı hem de ışıltılı bir göz makyajı elde edebilirsin. Paletteki farlar son derece pigmentli ve kolay dağılıyor. Hata yapman neredeyse imkansız!

bronz-bakir-tonlar.jpg

4.Yukarı doğru taranmış kaşlar:

Bu yılın gittikçe popülerleşen, yukarı doğru taranmış "fluffy" kaş görünümü, 2022 makyaj trendleri arasında da yerini alıyor. Şeffaf veya renkli kaş maskaralarıyla elde edebileceğin bu görünüm ile son derece doğal, ama aynı zamanda belirgin bir kaş modeline sahip olabilirsin. Aynı zamanda gözleri daha çekik gösteren bu makyaj trendi için bizim favorimiz NYX Professional Makeup Brow Glue Şeffaf Kaş Maskarası. Bu kaş maskarası ile kaşlarını yukarı doğru taradığında gün boyu sabit kalacak.

yukari-dogru-kas-tarama.jpg

5. Ceylan gibi büyük gözler:

Son yılların en büyük makyaj trendi olan ceylan gözler 2022 yılında zirveye taşınacak gibi görünüyor. Paris Moda Haftasında gördüğümüz makyaj modellerine bakarsak ceylan göz trendi makyaj dünyasını ele geçirmiş durumda. Sen de ceylan göz makyajı yapmak istersen,Bambi Eye Extra Black Ceylan Göz Etkili Maskara Ekstra Siyah rengiyle kirpiklerini dipten uca doğru hacimlendir. Bu maskara sayesinde kirpiklerine tek adımda ceylan efekti verebilirsin.

ceylan-gozler.jpg

6. Pembe & nude ışıltılı tonlar:

Minimal makyaj sevenler 2022 yılında pembe ve nude tonları bol bol kullanabilirler. Genç, fresh ve aydınlık ten makyajı görünümleri 2022 makyaj modasında ön plana çıkıyor. Bu görünümü elde etmek için Color Queen tekli farlardan 20 Queen rengini kullanabilirsin. Değerli yağlar içeren formülüyle bu farlar yumuşacıklar ve yüksek pigmentli oldukları için çok kolay uygulanıyorlar.Aydınlık ten makyajı için Glow Mon Amour Melon Dollar Baby Likit Aydınlatıcını burun üzerine, kaş üzerine, çene ucuna ve dudak üzerine sürebilirsin. Yüzünü renklendirmek ve daha fresh göstermek için Dollar Baby Allık tam sana göre! Aydınlık ten makyajını soft allık rengiyle tamamla.

pembe-ruj.jpg

7. 80'lerin Renkli Makyajı:

80'li yılların parlak ve renkli makyajları, 2022 makyaj trendleri arasında epey bir popüler olacağa benziyor. Canlı lila, pembe, turuncu gibi renklerle yapacağın göz makyajlarına biraz daha ışıltı katmak için glitter farlar ve yapışkanlı taşlarla makyajını süsleyebilirsin. Aradığın en canlı far renklerini bulabileceğin NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette Brights rengi tam 80'ler makyajlarına göre.

80ler-renkli-makyaj.jpg

8. Dumanlı Eyeliner Makyajı:

Özellikle Tiktok makyajlarında bu yıl sıkça karşımıza çıkan diğer bir makyaj görünümü ise dumanlı eyeliner. 2022 makyaj trendleri arasında favorimiz olan dumanlı eyeliner makyajı ile kirpik diplerini çok doğal bir şekilde belirginleştirebilir, aynı zamanda gözlerinin kedi gözü gibi çekik görünmesini sağlayabilirsin. Tek yapman gereken göz kalemini eyeliner gibi uygulamak ve kuyruğun üst kısmını hafifçe dağıtmak. Daha keskin bir sonuç istersen bant da kullanabilirsin. Maybelline Tattoo Liner Gel göz kalemleri, bu makyaj için çok kullanışlı. Yumuşak formülüyle kolay uygulanıyor ve dağılıyor, sabitlendikten sonra da gün boyu bozulmuyor.

dumanli-ilener.jpg

9. Yokmuş gibi ten makyajı:

Eskisi gibi yüksek kapatıcılıkta yoğun fondötenler kullanmak OUT, ciltte yokmuş gibi duran, cildin sağlıklı görünmesini sağlarken varlığı bile belli olmayan ten ürünleri kullanmak IN. Üstelik bir de ten ürünü bir cilt serumu gibi cilde bakım yapıyorsa, 2022 makyaj trendlerini yakalamışsın demektir. Kusursuz, doğal, canlı ve taptaze bir cilde sahip olmak için önerimiz ise True Match Nude Fondöten Serum!

yokmus-gibi-trend-makyaj.jpg

10. Lip gloss ile parlak dudaklar:

Mat rujlarımızdan tamamen vazgeçmedik ama parlak dudak makyajı ise bizim için olmazsa olmazlardan oldu. İster en sevdiğin rujun üzerine bir lip gloss sür, istersen de nude ve ışıltılı tonlarda bir dudak parlatıcısını tek başına kullan, bu yıl lip gloss trendini ihmal etme. Lip gloss önerimiz ise Lifter Gloss Topaz rengi.

lip-glos-parlak-dudaklar.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler