Günnar "Dimdik ayaktayız"

AK Parti Trabzon İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısı bugün 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Partililerin büyük katılım gösterdiği toplantıda açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar yaptı.Günnar şöyle konuştu;Dünyanın büt

Günnar "Dimdik ayaktayız"

AK Parti Trabzon İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısı bugün 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Partililerin büyük katılım gösterdiği toplantıda açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar yaptı.

Günnar şöyle konuştu;

Dünyanın bütün basın mensupları Türkiye’deki Ak partinin belediye başkan adaylarını bekliyorsu. 81 vilayette başkan adaylarını belirledikten sonra bütün belediyelere talip olan Ak parti olduğu için ince eleyip sık dokuduk. Biz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bugün 11 yılda halkımızın desteğiyle ikitidarımızı devam ettiyoruz. Milletimizle bunu başarıyoruz. Adaletli ve bütün belediye teşkilatının kapılarını bmilletimize açarak vazifemizi Allah rızası için yaparak gariplerin yanında olarak birdaha 2023 hedefine ulaşmak için daha çok gayret edeceğiz. Bugün içimiz de bazı belediye başkan aday aday arkadaşlarımız başkan adayı olarak gösterilmedi. Onlar bugün Ak partiye hizmet için aramızdalar onlara teşekkür ediyorum. Partimizin doğruluğunu dürüstlüğünü amaçlarının önde tuttunuz hepinize teşekkür ediyorum.

Bugün bizim bayram arifesi günümüz. İnşallah 30 martta sandıklar açıkdıktan sonra Muhalaefet partilerine bakın yine biz haklıydık diyeceğiz. Belediye başkan adayı arkadaşlarımız. Teşkilatımızın desteğiyle bugüne kadar olan çalışmaları işle ve bundan sonraki çalışmalarla belediye başkanlığı koltuğuna oturacaksınız. Teşkilat üyelerimize her zaman yardım edin başarınızın birinci şartı teşkilatla olan iyi ilişkilerinizden geçmektedir. Partimize oyn vermeyen değerli milletimizi de aynı şekilde kucaklarsanız Ak Parti ideolojişsine hizmet etmiş olacaksınız.

Türkiye dünyada çıkan krizlere rağmen dim dik ayakta durmaktadır. Sayın Başakanımzı hiç kimsenin çözmeye cesaret edemediği teörö olayının üstüne gitti ve 1 yıldan fazla süredir şehit haberi almıyoruz. Türkiye’nin büyümesi istikrarla devam ediyor. Ne yapacak diye beklerken. Gördük ki içeride ve dışarıda yazarc çizer takımı ile bi,rlikte ülkemize vurmaya başladılar. Ancak bunu milletimizin desyeğiyle atklatmasını bildik. Hepimiz büyük Türkiye için çalışmaya söz verdik. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Gençliğe kadınlarımıza, ana kabineye, bakanlarımıza, milletvekillerimize, aday adaylarımıza milletimize ve herkese hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel