THY personel alımı başvuruları ne zaman? THY personel başvuru şartları neler?

THY personel alımı başvuruları ne zaman? THY personel başvuru şartları neler? İşte detaylar...

THY personel alımı başvuruları ne zaman? THY personel başvuru şartları neler?

Türk Hava Yolları (THY), büyüyen operasyonlarına destek olmak amacıyla çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. "Take-Off 101", "Take-Off Jr." ve "Take-Off Cadet" programları kapsamında gerçekleştirilecek bu alımlarla ilgili merak edilen tüm detaylar aşağıda yer almaktadır.

THY Personel Alımı Zamanlaması
THY'nin geçen sene 5 bin 134 yeni çalışanı bünyesine katmasının ardından, bu sene de yaklaşık 5 bin kişilik bir alım planlandığı açıklandı. Ancak, alımların ne zaman başlayacağına dair henüz bir tarih verilmedi. Başvuru tarihleri ve detaylı bilgiler ilerleyen dönemlerde paylaşılacak.

Alım Yapılacak Pozisyonlar
THY, "Take-Off 101", "Take-Off Jr." ve "Take-Off Cadet" isimli üç farklı program aracılığıyla hem uçuş hem de yer ekipleri için çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu.

Take-Off 101 Programı Detayları ve Başvuru Şartları
Kimler Başvurabilir? Lisans eğitiminin 3. veya 4. sınıfında olan öğrenciler.Başvuru Şartları: 1 Ocak 1998 ve sonrasında doğmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvurabilir. Fırsatlar: Seçilen adaylar, 12 ay boyunca THY bünyesinde çalışma imkanı bulacak.
Take-Off Jr. Programı Detayları ve Başvuru Şartları

Kimler Başvurabilir? Lisans son sınıf öğrencileri ve yeni mezunlar.
Başvuru Şartları: 1 Ocak 1997 ve sonrasında doğmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvurabilir. İyi derecede İngilizce bilgisi ve takım çalışmasına yatkınlık aranmakta.
Başvuru Süresi: Programa 10 Mart 2024 tarihine kadar başvurulabilir.

Take-Off Cadet Programı Detayları ve Başvuru Şartları

Kimler Başvurabilir? Bölüm fark etmeksizin tüm lisans mezunları ve 31.12.2003 ile 01.01.1994 tarihleri arasında doğmuş kişiler.
Fırsatlar: İşe alınan adaylar, 2 sene boyunca pilot eğitimi alacak ve bu süreçte çeşitli maddi desteklerden faydalanabilecek.
Başvuru Süresi: Programa 30 Nisan 2024 tarihine kadar başvurulabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler