Son dakika! Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem! Trabzon'da da hissedildi

Son dakika bilgisine göre Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika! Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem! Trabzon'da da hissedildi

Son dakika bilgisine göre Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem yerin 5,99 km derinliğinde meydana geldi.

Deprem Trabzon, Samsun, Ordu, Giresun, Çorum, Sivas ve çevre illerde de hissedildi.

deprem-deprem-deprem-tokat-sulusaray.jpg

BAKAN YERLİKAYA İLK BELİRLEMELERİ PAYLAŞTI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ilk belirlemelerle ilgili açıklama yaptı. Yerlikaya, açıklamasında “Tokat ili Sulusaray ilçesinde 5️,6️ büyüklüğünde meydana gelen depremde Tokat Valimiz, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." ifadelerine yer verildi.

TRABZONSPOR’DA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Trabzonspor, Tokat’ta meydana gelen depremle ilgili geçmiş olsun mesajı yayımladı. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada “Tokat ve çevre illerde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını temenni ediyoruz.” denildi.

BAŞKAN GENÇ’TEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, depremle ilgili geçmiş olsun mesajı yayınladı. Başkan Genç’in mesajında “Tokat ilimizde meydana gelen ve şehrimiz de dâhil birçok ilde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum… Rabbim ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin…” ifadeleri yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem