Sizde aranıyor olabilirsiniz!

Sayıştay Başkanlığı ''mevzuata aykırı ve noksan görülen işlemler'' hakkında bazı kişilerin savunmasını alacak. Sayıştay Başkanlığı, 2006-2008 yılları arasındaki bazı hesapların incelenmesi sırasında ''mevzuata aykırı ve noksan görülen işlemler'' hakkında

Sizde aranıyor olabilirsiniz!
Sayıştay Başkanlığı ''mevzuata aykırı ve noksan görülen işlemler'' hakkında bazı kişilerin savunmasını alacak.

Sayıştay Başkanlığı, 2006-2008 yılları arasındaki bazı hesapların incelenmesi sırasında ''mevzuata aykırı ve noksan görülen işlemler'' hakkında yazılı savunmalarını almak istediği, aralarında üst düzey yetkililerin de bulunduğu kişiler için, ''konuyla ilgili sorgularını almak veya kendilerine tebligatın yapılabileceği açık adreslerini'' bildirmek üzere Resmi Gazete'ye ilan verdi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanda, söz konusu kişilerin bugünden itibaren 15 gün içinde bizzat veya yazı ile başkanlığa başvurmaları gerektiği, aksi takdirde bu ilanın tebligat yerine geçeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler