Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

Yaz sıcaklarının beklendiği, tatil planlarının yapıldığı haziran günlerinde Türkiye yağışlı havanın etkisi altına girdi. Peki ama yağmurlar ne kadar sürecek. Hafta sonu özellikle seçim günü, yani 7 Haziran Pazar hava durumu nasıl olacak.  Meteoroloji tara

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?
Yaz sıcaklarının beklendiği, tatil planlarının yapıldığı haziran günlerinde Türkiye yağışlı havanın etkisi altına girdi. Peki ama yağmurlar ne kadar sürecek. Hafta sonu özellikle seçim günü, yani 7 Haziran Pazar hava durumu nasıl olacak. 
 
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada kuvvetli yağışın gökgürültülü sağanak şeklinde meydana gelebileceği kaydedilerek "Trabzonve çevresinde kuvvetli yağış ve lokal dolu yağışı beklendiğinden tedbirli olunması gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.
 
PAZAR GÜNÜ PARÇALI BULUTLU
 
Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Murat Asar, son meteorolojik tahminlerle ilgili açıklama yaptı. Asar, “Bölgemizde hafta sonuna kadar beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Perşembe ve Cuma günleri yer yer kuvvetli olması ve Cumartesi günü etkisini azaltması beklenmektedir.
 
121212.png

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler